За компанията

Компанията «Dr.Nona International LTD» е основана през 1994 г. в Израел (държава с най- строго ниво на контрол върху качеството на произведените продукти.

Компанията е основана от Михаил Шнеерсон - президент на фирмата и Др. Нона Кухина - създател на продуктите "Dr.Nona". Компанията е специализирана в разработката, производството и разпространението на уникалните оздравителни препарати и козметични средства. Това са биологично-активни добавки към храната, очистващи чайове, кремове, лосиони, паста за зъби, елексир за грижа за устната кухина, квартет соли за вана, шампоани, дезодоранти, червило за усни, парфюми, кална маска. Цялата продукция е създадена на основа на редица научни открития (ноу-хауто на фирмата): хало-комплекс (биоорганоминерален комплекс), АТС (авто-трофическа система) и др.

Днес компанията Dr.Nona има представителства в над 30 страни по света. Продуктите се произвеждат в съответствие с всички изисквания на GMS и ISO 9001.

Продукцията на компанията Dr.Nona е сертифицирана в Европейския съюз и е преминала клинични апробации във водещи Научно-изследователски Институти в Русия.

 

Популярните продукти
216 лв.

72 лв.