СЪВЕТ ОТ Д-р Нона. КАК ДА ЕЛИМИНИРАМЕ РАЗВИТИЕТО НА ФИБРОЗАТА?

СЪВЕТ ОТ Д-р Нона. КАК ДА ЕЛИМИНИРАМЕ РАЗВИТИЕТО НА ФИБРОЗАТА?
Малко от статистиката:
- 1,5 литра кръв в минута минава през черния дроб;
- 70 % от кръвта идва от черва и коремни органи;
- 600 мл жлъчка се произвежда дневно.
Натрупването на токсините и обменните продукти могат да унищожат чернодробните клетки директно или косвено - чрез възпаление. Възпалението и смъртта на чернодробните клетки причиняват активния растеж на съединителната тъкан в органа - фиброза. Съединителната тъкан заменя нормалните чернодробни клетки, като намалява способността й да изпълнява функции. На далечни етапи, когато промените станат необратими, се развива цироза. Ето защо е много важно да се премахне възпалението на черния дроб, без да се позволява развиване на фиброза.
Днес имаме супер помощ - DND! Една от съставките е куркумата! Куркумата има невероятни свойства. Например:
1. Противовъзпалителни свойства: куркуминът в тази подправка намалява възпалението и облекчава дискомфорта и болката, причинени от заболявания като фибромиалгия, хронична умора или ревматизъм и възпаление на дихателните и пикочните пътища.
2. Противорака: е профилактика на рака, тъй като съдържа някои компоненти, които потискат растежа на туморите. Куркумата намалява и страничните ефекти на лекарствата при лечение на рак.
3. Той е антиоксидант: намалява излагането на свободни радикали в тялото ни поради отличните си антиоксидантни свойства.
4. Подобрява храносмилателния процес. Спомага за премахване на токсините от черния дроб.
5. Възстановява силата и облекчава депресията!
Извод: DND е необходим, за да се помогне на черния дроб да премахне токсините. 1-2 парчета дъвчете за 2-3 минути и черният дроб ще ви благодари! Курсът е 3 месеца!

Популярните продукти
216 лв.

72 лв.